top of page

BUITENSCHRIJNWERK

Bent u aan het bouwen of verbouwen en wilt u uw nieuwe buitenramen en/of -deuren? Wat voor soort schrijnwerk u ook nodig heeft buitenshuis, wij zijn uw professionele partner voor elk project! U kunt bij ons terecht voor buitenschrijnwerk in hout, pvc of aluminium. Wat uw stijl, budget of wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat de buitenkant van uw huis, winkel, kantoor of praktijk naadloos aansluit bij de binnenkant.

HOUT, ALUMINIUM OF PVC?

Heeft u al een idee welk materiaal u wilt gebruiken voor uw buitenschrijnwerk? Kiest u voor hout, dan profiteert u van duurzame, milieuvriendelijke en goed isolerende profielen. Aluminium is dan weer onderhoudsvriendelijk, recycleerbaar en makkelijk te bewerken. Maar ook met pvc zit u niet slecht: sterk isolerend, voordelig én onderhoudsvriendelijk.

HOUTBEKLEDING VOOR UW GEVEL

PROFITEER VAN DUURZAAMHEID

De diensten die bij ons onder buitenschrijnwerk vallen zijn erg uitgebreid.

Maar onder gevelschrijnwerk valt natuurlijk ook gevelbekleding, zoals houtbekleding.

Wij staan zowel in voor de opbouw van houten gevels als voor gevelbekleding. Wij werken uw gevel tot in de puntjes af en bieden een ruim assortiment aan materialen. Voor de houtbekleding van uw gevel kunt u bijvoorbeeld kiezen voor planchetten in:

  • duurzaam cederhout

  • Afrikaanse padoek

  • kwaliteitsvolle afrormosia

  • thermisch behandeld thermowood

  • onderhoudsvriendelijke volkernplaten

 

ONTDEK UW OPTIES

Wilt u meer weten over uw opties voor houtbekleding voor uw buitengevel? Ontdek alle mogelijke andere varianten op de volgende websites:

www.eternit.be
www.trespa.com
www.rockpanel.be
www.deceuninck.be
www.twinson.be

OP ZOEK NAAR EEN SPECIALIST?

Voor alle soorten houtbekleding voor uw gevel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uw project van a tot z en adviseren u steeds in uw materiaalkeuze. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

bottom of page