Zoeken

SLIMME OPBERGERS

Er is zijn altijd veel meer dingen die moet opgeborgen worden in een keuken dan potten en pannen...

Er zijn altijd veel meer dingen die moeten opgeborgen worden in een keuken, dan je denkt. Het gaat niet alleen, om het opbergen van pannen/potten, borden en bestek..., het gaat meer om die sterke passies en kleine fixaties: we willen allemaal receptenboeken, dagbladen, flessencollecties of smartphones binnen handbereik. Niet één van ons is hetzelfde, dus keukenruimte oplossingen moeten daar rekening mee houden. Daarom heeft Snaidero de Passepartout ontworpen, een systeem van accessoires en oplossingen om de ruimte te organiseren en van uw keuken een leefruimte op maat te maken.


SLIMME OPBERGER: WIJNBAR

Toegewijd aan wijnliefhebbers: deze kastoplossing biedt u een intelligente en ordelijke opslagruimte voor flessen en glazen, evenals meer handige ruimtes op het deurpaneel voor de voorwerpen die u dicht in de buurt nodig heeft.


SLIMME OPBERGER: DRESSOIR

De dressoir is een meubelstuk waar ruimte van het grootste belang is. Toch is het precies hier dat er veel centimeters ruimte verspild worden. Tenzij u de kast-oplossing Passepartout-dressoir kiest. Dankzij het systeem van flexibele interne apparatuur, ontworpen voor functie en afneembaar voor gebruik, zelfs in het werkgebied, wordt alles eenvoudiger en opgeruimder, zodat u uw keukenruimte naar eigen inzicht en met een rationele lay-out kunt sorteren.


DE KEUKEN ACCESSOIRES


HOUTEN CONTAINER

Verkrijgbaar in twee hoogten (6 cm en 14,6 cm), deze handige container is de ideale plek om hoge objecten op te bergen, zoals kleine alledaagse voorwerpen. Een slimme oplossing die ruimte en orde schept met een aangename textuur dankzij de uitstekende eigenschappen van de solide, met olie bevlekte Canaletto-walnoot.


HOUTEN MESSENBLOK

Gemaakt van solide Canaletto-walnoot, past deze in de kast, zodat u uw keukenmessen in perfecte staat kunt houden.

HET BESTEKBAKJE

Een mooie, opgeruimde ruimte om uw messen en vorken voor dagelijks gebruik of voor speciaal events te plaatsen.
72 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Industriezone Plassendale III - Kuipweg 11 - 8400 Oostende // Tel. 059 43 05 14 // info@bvbaldw.be

Telefonisch bereikbaar op werkdagen // maandag - dinsdag - donderdag tussen 08u30 - 12u00 & 13u00 - 17u00

Toonzaalbezoek // Bij voorkeur steeds graag na afspraak voor persoonlijk advies. 

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle