top of page

RECENTE PROJECTEN

La Vie Oostende, gestript en vernieuwd op 4,5 weken tijd. Dit hippe restaurant kreeg een volledige transformatie en wij verzorgden er het binnenschrijnwerk en schilderwerken. Een vloerbekleding in massieve eiken Hongaarse punt, een nieuwe front- en backbar,...

Terug een heuse deadline, maar zeer trots op het werk die werd geleverd. 

LDW werd aangesteld samen met interieurarchitect Bravo Six om deze zaak een totale make-over te geven. Op 5 weken tijd werd het pand volledig vrijgemaakt en terug opgebouwd. De gevel werd volledig vernieuwd met nieuwe houten ramen en houten gevelbekleding. Het interieur werd opgesmukt met nieuwe vloeren, wanden, maatwerk meubilair, ... Op de koop toe werd een tweede verdiep toegevoegd om een grotere capaciteit aan eters te plaatsen. 

Na 27 jaar was deze Oostendse parel aan vernieuwing toe. In zes weken tijd werd deze zaak volledig gestript en vernieuwd in zijn oorspronkelijke stijl "De bruine kroeg". Voor de afwerking kozen wij samen met de binnenhuisarchitect voor massief eik, om het typische bruine karakter te behouden. De vloer werd volledig vernieuwd in massieve plankenvloer, het podium en de dj-booth werden groter gemaakt. De back - en frontbar werden uitgewerkt in eiken fineerhout met massieve eiken moluren. 

bottom of page